Albert Lago, The Hub Plaza

The Hub Plaza

Machelen

Dit luxe gebouw werd in 1999 op maat gebouwd door architect Jaspers voor British Telecom en werd in 2018 aangekocht door Albert Lago. Gerenoveerd volgens de regels van de kunst, om het in zijn oorspronkelijke glans te herstellen, wordt het vandaag meestal verhuurd door multinationalen, zoals LeasePlan , British Telecom, Mitel, Unisys en EURid .

The Hub Plaza, een design kantoorgebouw

The Hub Plaza is een kantoorgebouw dat technologische prestaties , hedendaags design en hoogwaardige diensten combineert .

Het kantoorgebouw is opgewaardeerd om een ​​beter gebruik van de locatie mogelijk te maken, maar ook om een ​​echte ruimte te creëren voor ontmoeting, uitwisseling en welzijn op het werk.

Prestatie, design en sharing zijn de sleutelwoorden die het mogelijk hebben gemaakt om een hoog presterende en eigentijdse werkplek te creëren. Kantoren, meetingsruimtes en ontspanningsruimtes, alles is ontworpen om een ​​aangename werkomgeving te bieden. Albert Lago heeft het project persoonlijk gevolgd om dit resultaat te bereiken.

De ingang van het gebouw is een atrium die toegang geeft tot restaurants met gezonde voeding, een Coffee Corner, enz. er zijn ook gedeelde vergaderruimtes en douches om het comfort van de werknemers te garanderen.
Op de verdiepingen bevinden zich efficiënte en designkantoren. De buitenkant biedt een ​​ontspanningsruimte maar ook zonnige werkruimtes tijdens de zomermaanden.

De lokalisatie

Gelegen aan de rand van Brussel, vlakbij de luchthaven, geniet The Hub Plaza een strategische ligging en maakt het de ideale locatie voor grote internationale bedrijven.

Het gebouw is zowel met het openbaar vervoer als over met de wagen goed bereikbaar. Met de 275 parkeerplaatsen kunt u gemakkelijk parkeren.

Een hoogwaardig gebouw

De Hub Plaza is een hoogwaardig gebouw dat gebruik maakt van de allernieuwste technologieën om het comfort van de huurders te garanderen. De kantoren en andere ruimtes zijn uitgerust met dynamische koelbalken voor een goede airconditioning. De vloer is verhoogd om de computerbekabeling te verbergen en een vals plafond biedt LED-verlichting.

De grote ramen zorgen voor natuurlijk licht door het hele gebouw. Alles is tot in het kleinste detail doordacht om een unieke ervaring te bieden .

Alle project